Lady Gagas bijusī padotā tiesāsies par virsstundām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Amerikāņu popmūzikas zvaigznes Lady Gaga bijusī asistente iesūdzējusi dziedātāju tiesā, pieprasot 400 000 ASV dolāru (217 200 latu) par 7168 neapmaksātajām virsstundām, ko viņa nostrādājusi laikā no 2009.gada nogales līdz šā gada martam, vēsta mūzikas žurnāls «Rolling Stone».

Kā apgalvo Dženifera O'Nīla, viņas gada atalgojums bija 75 000 ASV dolāru, ko viņa ir saņēmusi, taču tas nesedza virsstundas, ko viņa pavadīja pie dziedātājas mājās un ceļojot ar viņu koncertturnejās. Ņujorkas apgabaltiesā iesniegtie dokumenti vēsta, ka O'Nīla «vienmēr atradusies aizkulisēs un gan pārnestā, gan tiešā nozīmē - vienmēr viņai blakus».

Britu laikraksts «The Guardian» raksta, ka saskaņā ar tiesā iesniegtajiem dokumentiem O'Nīlas pienākumos ietilpa dziedātājas ēdiena pārbaude, viņas privāto mantu uzraudzīšana, dvieļu nodrošināšana pēc dušas, modināšana u.tml.

Dziedātājas pārstāvis paziņojis, ka prasībai nav nekāda pamata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu