Britus pārbiedē pludmalē izskalots «E.T.» citplanētietis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Pludmalē Lielbritānijā izskalots filmas «E.T.» citplanētieša modelis, pārbiedējot atpūtniekus, kas ziņojuši par jūrā peldošu līķi.

1982.gada Stīvena Spīlberga filmas «E.T.» galvenā varoņa dabiskā izmēra lelli jūrā pamanīja kāds atpūtnieks, kas pastaigājās pa nomaļu pludmali aptuveni desmit kilometru attālumā no Portsmutas pilsētas Lielbritānijas dienvidos.

Satrauktais cilvēks par «peldošo līķi» ziņojis vietējai policijai.

Notikuma vietā ieradušies policisti un krasta apsardze atklājuši, ka krastā izskalots nevis cilvēka līķis, bet gan citplanētieša modelis, par kura pazušanu rudenī ziņots policijā.

76 gadus vecā pensionāre Margarēte Velsa pauda sajūsmu par sava iemīļotā «E.T.» modeļa atgriešanos. Lelli viņai pirms septiņiem gadiem izgatavoja viņas meita, taču pagājušā gada septembrī tā kopā ar rotaslietām un gludekli nozagta no sievietes mājām tuvējā Košemas pilsētā.

«Visā Anglijā ir tikai viens tāds, un tas ir manējais. Policija man piezvanīja, ka kāds ir atradis ķermeni pludmalē un ka tas pieder man - tas bija «E.T.»,» laikrakstam «Daily Telegraph» stāstīja Velsa.

«Es vienmēr zināju, ka mans «E.T.» atgriezīsies mājās. Viņš ir zaudējis vienu pirkstu un izskatās mazliet apbružāts. Bet viņa sejā vēl joprojām ir smaids,» piebilda Velsa.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu