Vācijā piedzimst dvīņi - viens balts, viens melns

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Vācijas pilsētā Leipcigā kāda sieviete laidusi pasaulē dvīņus, no kuriem vienam ir gaiša āda, bet otram tumša.

Meiteņu tēvs ir nigērietis, bet māte vāciete. «Pirmā piedzima gaišā meitene, un tad parādījās tumšā,» vācu laikrakstam «Bild» atklāja 40 gadus vecā Grita Funke. «Tam nespēja noticēt arī vecmāte.»

Pēc sievietes vārdiem, meiteņu dzimšana nebija plānota. «Patiesībā mēs ar draugu negribējām vairāk bērnu. Mums jau ir kopīgs dēls, un man ir vēl divi zēni no pirmās laulības. Taču tad mēs uzzinājām par grūtniecību, un vēlāk - ka tie būs dvīņi.»

Balto meiteni pāris nosauca par Leoniju, bet melno - par Luīzu. Abas ir veselīgas, un, pēc Funkes vārdiem, ir jau manāmas viņu rakstura atšķirības. «Luīza ir daudz klusāka un mazprasīgāka un guļ ilgāk. Es vienmēr saku, ka tie ir tie saulainie afrikāņu gēni.»

«Es ļoti gribētu redzēt cilvēku sejas, kad mēs iesim pa ielu, kad viņas paaugsies un visa ģimene dosies pastaigā,» piebilda Funke.

Vācijā pēdējos gados ir bijuši vēl divi gadījumi, kad piedzimuši dažādas ādas krāsas dvīņi - 2008.gadā Berlīnē un 2005.gadā Leipcigā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu