Ušakovs sola atlaist sliktākos «Rīgas namu pārvaldnieka» iecirkņu vadītājus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) nākamnedēļ plāno apmeklēt visus pašvaldības SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» iecirkņus, lai izvērtētu to darbību. 

«Man ir čupa ar sūdzībām par konkrētiem iecirkņiem un daudziem darbiniekiem. Pieņemu, ka atsevišķu iecirkņu vadītāji tiks atlaisti, jo par atsevišķām vietām ir pārāk daudz sūdzību. Daži no tiem ir jauni vadītāji, daži ir vecie namu pārvalžu vadītāji, kas palika kā iecirkņu vadītāji,» aģentūrai LETA atzina Ušakovs. 

Konkrētus iecirkņus, par kuriem saņemts visvairāk sūdzību, Ušakovs neatklāja. «Nākamnedēļ neslēpsim, kas tās par pārvaldēm,» solīja Rīgas mērs. 

Izmaiņas uzņēmuma valdē nav gaidāmas - līdzšinējais valdes priekšsēdētājs Ervins Straupe paliks amatā. Jau vēstīts, ka novembra nogalē «Rīgas namu pārvaldnieka» dalībnieku sapulcē iecelti divi uzņēmuma valdes locekļi - Jeļena Jakovļeva un Ivo Lecis. Jakovļeva ir viena no lielākajām partiju apvienības «Saskaņas centrs» un to veidojošās partijas «Saskaņa» ziedotājām, savukārt Lecis atrodams tā sauktajā Lemberga stipendiātu sarakstā. Šāda uzņēmuma valde turpinās darbu arī šogad, taču lokālā līmenī notiks pārmaiņas un daži iecirkņu darbinieki varētu tikt atlaisti. 

Kā ziņots, ka 2010.gada nogalē Rīgas domē pieņemts lēmums apvienot 15 pašvaldības namu pārvaldes, izveidojot vienotu apsaimniekošanas uzņēmumu «Rīgas namu pārvaldnieks». No bijušajām namu pārvaldēm 2011.gada laikā izveidoti desmit iecirkņi. 

«Tas laiks, kas tika atvēlēts reorganizācijai un apvienošanai, ir beidzies, un tas nozīmē, ka šis gads pirmkārt tiks veltīts pakalpojumu kvalitātes paaugstināšanai, kas saistīts ar apvienotās namu pārvaldes tiešo atbildību - māju apsaimniekošanu,» uzsvēra Ušakovs. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu