Latvijas biatlonistus stafetē apsteidz par apli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas vīriešu stafetes komanda ceturtdien palika bez rezultāta Pasaules kausa izcīņas ceturtajā posmā biatlonā, jo tika apsteigta par apli.

Latvijas biatlonisti Edgars Piksons, Artūrs Koļesņikovs, Rolands Pužulis un Andrejs Rastorgujevs 4x7,5 kilometru garās distances astoņās šaušanās izmantoja 17 rezerves patronas un slēpoja divus soda apļus, finišējot 15. vietā 22 komandu konkurencē.

Tomēr no negaidītu uzvaru izcīnījušajiem Itālijas biatlonistiem, kuri izmantoja tikai piecas rezerves patronas, latvieši atpalika par vairāk nekā apli.

No Latvijas biatlonistiem vissekmīgāk šāva Piksons un Koļesņikovs, kuri abi izmantoja pa četrām rezerves patronām. Rastorgujevs izmantoja trīs rezerves patronas, tomēr slēpoja vienu soda apli, bet Pužulis kļūdījās sešas reizes un slēpoja soda apli.

Otro vietu izcīnīja Krievijas kvartets, kas šaušanā kopumā izmantoja 13 rezerves patronas un slēpoja divus soda apļus, finišā uzvarētājiem zaudējot 6,1 sekundi, bet trešajā pozīcijā ar sešām izmantotām rezerves patronām ierindojās Zviedrijas biatlonisti, no uzvarētājiem atpaliekot 32,7 sekundes.

Kā ziņots, posms trešdien sākās ar 4x6 kilometru stafetes sacensībām sievietēm, kurās uzvaru izcīnīja Krievijas biatlonistes, bet Latvija tajās nebija pārstāvēta.

Posma turpinājumā piektdien un sestdien notiks abas sprinta sacensības, bet svētdien vīrieši un sievietes sacentīsies masu startā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu