Britu padome aicina bērnus piedalīties konkursā un laimēt balvas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai iepazītu LearnEnglish Kids portālu un uzlabotu angļu valodas zināšanas, Britu padomes pārstāvniecība Latvijā aicina piedalīties krustvārdu mīklas konkursā, kur balvās varēs saņemt biļetes uz kino Forum Cinemas un Ludo spēļu veikala dāvanu kartes.

www.britishcouncil.lv

Maziem bērniem ir grūtāk apgūt valodu, ja viņiem netiek nodrošināti atbilstoši apstākļi valodas pieredzes gūšanai – pieaugušo atbalsts un vecāku – bērna savstarpējās saziņas valodas paņēmienu izmantošana. Tieši tāpēc Britu padome aicina angļu valodu mācīties rotaļīgā un jautrā veidā, skatoties nelielas pamācošas filmiņas un spēlējot spēles. Īpaša loma ir arī vecāku atbalstam.

Bērniem ir jājūt, ka viņi progresē. Viņiem nepārtraukti ir nepieciešama iedrošināšana, kā arī uzslava par sasniegto, jo panākumi vai arī nelielas balviņas motivē virzīties tālāk. Pat tajos gadījumos, kad vecākiem ir tikai pamatzināšanas angļu valodā, un viņi mācās reizē ar bērnu, viņu rīcībā ir visi priekšnoteikumi, lai motivētu bērnu, tādējādi palīdzot viņam mācīties.
Darot to kopā, vecāki var ne tikai ieviest bērna angļu valodu un mācību aktivitātes ģimenes ikdienas dzīvē, bet arī ietekmēt mazā bērna attieksmi pret valodu apguvi un citām kultūrām. Kā zināms, lielākā daļa attieksmju, kuras saglabājas visa mūža garumā, izveidojas apmēram līdz astoņu vai deviņu gadu vecumam. LearnEnglish Kids lapa ir izveidota speciāla sadaļa vecākiem, kur var atrast daudz dažādu padomu kā sekmēt bērna angļu valodas attīstību.

Konkurss rosina ne tikai vēlmi iegūt apbalvojumu savam darbam, bet arī interesi par daudzām citām tēmām, kuras ir sastopamas, pildot šo krustvārdu mīklu.

Kāpēc piedalīties?
•        Lai iepazītu angļu valodas jautro pusi.
•        Lai izpētītu Britu padomes LearnEnglish Kids web lapu.
•        Lai laimētu balvas.
Kas var piedalīties?
•        Bērni vecumā no 4-14 gadiem.
Kā piedalīties?

www.britishcouncil.lv

www.forumcinemas.lv

•        Atrodi un atsūti mums slēpto vārdu norādītajā formā Britu padomes mājas lapā līdz 2012.gada 25.janvārim. Neaizmirsti pievienot kontaktinformāciju!


•        Jautājumu gadījumā rakstiet uz  mail@britishcouncil.lv.


 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu