Vēl līdz 15. janvārim Rīgā apskatāms «Ziemassvētku egļu ceļš»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl šonedēļ, līdz 15. janvārim rīdziniekiem un pilsētas viesiem iespēja apskatīties  festivāla «Ziemassvētku egļu ceļš» vides objektus - 42 Ziemassvētku egles gan tradicionālos, gan jaunos un inovatīvos risinājumos.

Pilsētā iespēja apskatīties Laimes egli, Romantisko egli, Sniega Karalieni, Brīnumu egli. Īpašu prieku bērniem sagādās Egles - Ledenes, Lidojošās egles, Pasaku egles, Kurmju egles apskate. Egļu ceļā sastopami arī tādi vides objekti  kā Egles liksta, Harmoniskā egle, Pērno egļu pansionāts, Atvadas no kvēlspuldzes, Disko egle, Egle – turbāns u.c. Vairākās vietās būs sastopami arī Ziemassvētku transformatori, kuri ļaus cilvēkiem ieraudzīt, kā iespējams izrotāt visneparastākās pilsētas vietas un objektus. 

Visus 42 festivāla objektus iespēja apskatīt ikvienam, izmantojot īpašu karti, kura atrodama interneta vietnē «eglufestivals.lv», kā arī pieejama Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centros - Kungu ielā 7/9 un priekšpilsētās.
 
Festivālu atbalsta Rīgas dome, to organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju. Turklāt vides objektu festivāla īstenošanā tika iesaistīti Latvijas Mākslas akadēmijas studenti, kuri studiju procesā pasniedzēju un docētāju vadībā izstrādāja projektu koncepcijas, no kurām 12 projekti tiks realizēti pilsētvidē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu