Rīgā tramvajs smagi traumē gājēju

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Vakar Rīgā tramvajs smagi traumējis gājēju.

Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā aģentūru LETA informēja, ka vakar plkst.19.07 Silciema ielā 1960.gadā dzimusi sieviete, vadot tramvaju, notrieca gājēju, 1962.gadā dzimušu vīrieti, kurš ar politraumu nogādāts slimnīcā.

Savukārt Viļakā, Abrenes ielā, 1954.gadā dzimusi sieviete ar automašīnu «Ford Mondeo» nobrauca no ceļa un ietriecās kokā. Automašīnas vadītāja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Vakar plkst.13.25 Liepājā, Brīvības un Esperanto ielas krustojumā, 1966.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu «VW Transporter» uz gājēju pārejas notrieca 1967.gadā dzimušu sievieti, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Kopumā pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši astoņi cilvēki.

Rīgas reģionā reģistrētas 30 avārijas, kurās cietuši trīs cilvēki.

Ceļu policijas darbinieki pagājušajā diennaktī Latvijā aizturēja 11 transportlīdzekļu vadītājus, kuru organismā alkohola koncentrācija pārsniedza atļauto normu. No tiem deviņi bijuši autovadītāji, divi - velosipēdu un motorolleru vadītāji. Rīgas reģionā par braukšanu reibumā aizturēti četri autovadītāji.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu