Modes nams «Louis Vuitton» ražos smaržas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Franču modes nams «Louis Vuitton» paziņojis par jaunas smaržu līnijas veidošanu, vēsta interneta laikraksts «The International Business Times».

Baumas par to, ka modes nams grasās pārdot smaržas, parādījās vēl 2011.gada oktobrī, taču oficiāli šī informācija apstiprināta tikai tagad.

«Louis Vuitton» smaržas izstrādās slavens franču parfimērs Džaks Kavaljē-Beltrū, kas sadarbojies ar tādiem modes namiem kā «Issey Miyake», «Christian Dior» un «Jean Paul Gaultier».

Smaržu nosaukums un datums, kurā parfīms parādīsies pārdošanā, pagaidām netiek atklāts, taču zināms, ka tās būs iespējams iegādāties tikai modes nama veikalos.

Modes namu «Louis Vuitton» 1854.gadā izveidoja franču modes mākslinieks Luī Vitons. Kompānija galvenokārt pārdod somas, aksesuārus un apģērbus. Pagājušā gadsimta divdesmitajos un trīsdesmitajos gados modes nams centās radīt smaržu līniju, taču vēlāk atteicās no šīs idejas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu