Politiķis aicina aizliegt sievietēm laulāties bez apakšveļas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Brazīlijā Vilaveļas pilsētas domes deputāts ierosinājis aizliegt brazīlietēm doties pie altāra bez apakšbiksēm.

Kā apgalvo Oziass Zizi, aizvien vairāk sieviešu viņa dzimtajā pilsētā uzskata, ka, nevelkot zem kāzu kleitas biksītes, viņu laulības dzīve būs ilga un laimīga. Pēc politiķa domām, līgavām ir jāizrāda cieņa pret baznīcu un jāsaprot, ka šādā vietā ir nepiedienīgi atrasties bez apakšveļas.

«Cilvēks var precēties, kur vien grib, taču brīdī, kad viņš ieiet sakrālā vietā, viņam jāizrāda kaut kāda cieņa. Un bez biksītēm tas vienkārši nav iespējams,» sacīja politiķis.

Domes deputāts atzina, ka būs grūti nodrošināt šāda likuma ievērošanu, taču norādīja, ka līdzēt varētu izglītojošas kampaņas.

Vietējais mācītājs Enošs de Kastro nodēvējis Zizi iniciatīvu par smieklīgu. «Ir sievietes, kas izvēlas nenēsāt apakšveļu. Tas neko nenozīmē,» norādīja de Kastro. «Būtu absurdi aicināt uz šādām vietām policiju, lai pārbaudītu, vai līgava ir uzvilkusi biksītes vai nav.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu