Bricis Pasaules kausa individuālajās sacīkstēs atgriežas ar 95. vietu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Pasaules kausa izcīņas piektajā posmā biatlonā ceturtdien 20 kilometru sacensībās vīriešiem 95. vietā ierindojās ilggadējais Latvijas izlases līderis Ilmārs Bricis, kurš jau beidzis profesionālo karjeru un šosezon ir Lietuvas izlases treneris-konsultants.

Šīs Bricim bija pirmās individuālās sacīkstes šajā Pasaules kausa izcīņas sezonā.

Četrās šaušanās Bricis pieļāva kopumā piecas kļūdas, tikai vienreiz sašaujot visus piecus mērķus. Finišā Bricis par 11 minūtēm un 39,9 sekundēm zaudēja uzvaru izcīnījušajam krievam Andrejam Makovejevam, kurš šāva nekļūdīgi.

Tikmēr 78. vietā ierindojās Jānis Bērziņš, kurš vienīgo kļūdu pieļāva pēdējā, ceturtajā, šaušanā, Makovejema finišā zaudējot astoņas minūtes un 24,6 sekundes.

Savukārt Edgars Piksons no sacensībām bija spiests izstāties. Viņš izstājās īsu brīdi pirms trešās šaušanas, kad ar vienu kļūdu atradās 95. vietā.

Kopumā finišu sasniedza 99 sportisti.

Otrajā vietā ierindojās pazīstamais norvēģis Emīls Hegle Svendsens, kurš ar divām kļūdām šaušanā Makovejevam zaudēja 59,7 sekundes, bet trešais bija zviedrs Bjorns Ferijs, kurš ar vienu kļūdu šaušanā līderim piekāpās par minūti un 14,8 sekundēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu