Juškāne un Bendika nespēj kvalificēties PK posma iedzīšanas sacensībām

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas biatlonistes Žanna Juškāne un Baiba Bendika šodien Pasaules kausa izcīņas piektajā posmā 7,5 kilometru sprinta sacensībās nespēja iekļūt labāko 60 vidū un nekvalificējās iedzīšanas distancei.

No Latvijas biatlonistēm labāko rezultātu spēja sasniegt Juškāne, kura divās šaušanās pieļāva divas kļūdas un ieņēma 63. vietu, bet Bendika šaušanās kļūdījās četras reizes un finišēja 90. pozīcijā 92 sportistu konkurencē.

Uzvaru izcīnīja krieviete Olga Zaiceva, kura sašāva visus desmit mērķus. Finišā uzvarētāja Juškāni apsteidza par četrām minūtēm un 9,4 sekundēm, bet Bendiku - par septiņām minūtēm un 13,4 sekundēm.

Tikmēr otro vietu sacensībās ieņēma norvēģiete Tūra Bergere, kura kļūdījās divas reizes un Zaicevai zaudēja 25,5 sekundes, bet vēl par deviņām sekundēm lēnāka bija trīs kļūdas pieļāvusī slavenā vāciete Magdalēna Noinere.

Pasaules kausa kopvērtējumā pirmo vietu ar 552 punktiem saglabāja Noinere, viņa jau par 64 punktiem apsteidz baltkrievieti Darju Domračovu, kura šoreiz ierindojās desmitajā vietā, bet uz trešo pozīciju ar 481 punktu pakāpās Zaiceva.

Pasaules kausa posms sestdien turpināsies ar sprinta sacensībām vīriešiem, bet svētdien tiks sadalītas medaļas iedzīšanas distancēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu