Video: Tuvojas Lindas <i>Leen</I> koncerta «Cinema» sērijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nils Vilnis

4. decembra «Cinema» koncertā Dailes teātrī pārpildītā zāle ar sajūsmu uzņēma jauno Lindas Leen un Kaspara Zemīša oriģinālkompizīciju Frozen un citas Lindas Leen dziesmu akustiskās interpretācijas no albumiem «Let’s go insane», «Chameleon» un «DIVI». Koncerta kino atmosfēru veidoja Arta Dzērves radoši izvēlētas video projekcijas.   

Nākamā gada janvārī koncerts kino atmosfērā skanēs arī citās koncertzālēs Latvijā.  Uz Liepāju, Valmieru, Jelgavu CINEMA komanda dosies pilnā sastāvā:  uz skatuves Linda Leen (balss, klavieres, flauta), Kaspars Zemītis (ģitāra), Artis Dzērve (video projekcijas), Gatis Balutis (skaņa, gaisma) un viesmākslinieki. 

 
Linda Leen: «Cinema» programmas īpašais trumpis ir tās spēja transformēties. Ilgstošā sadarbība ar Kasparu un viņa ģitārspēles virtuozitāte ļauj mums izbaudīt muzicēšanas brīvību un atkāpties no iestudētā nummura dramaturģijas. Gatavojoties koncertam Dailes teātrī, tieši improvizējot radās jaunas kompozīcijas.» 
 
Koncerti «Cinema». Koncerts kino atmosfērā  notiks: 
 
  • 21. janvāris – Valmieras kultūras centrs, plkst. 18:00 
  • 28. janvāris – Liepājas OC Rožu zāle, plkst. 18:00 
  • 29. janvāris – Jelgavas kultūras nams, plkst. 17:00 
  • 14. februāris – Palladium Riga, plkst. 19:00 
 
Biļetes visās Biļešu Paradīze kasēs un «bilesuparadize.lv».
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu