Video: «Frozen» - Linda <i>Leen</i> un Kaspara Zemīša akustiskā ģitāra

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums.

Publiskots video, kurā iemūžināts fragments no Lindas Leen koncerta Dailes teātrī. Dziesmā «Frozen» dzirdama Lindas balss un Kaspara Zemīša pavadījums uz akustiskās ģitāras.

Atgādinām, ka šo sestdien, 21. janvārī, ar koncertu Valmierā uzsāksies Lindas Leen nelielā koncerttūre Latvijas pilsētās. Pēc koncerta Valmierā CINEMA komanda nākamajā nedēļas nogalē dosies uz Liepāju un Jelgavu.

Koncerts CINEMA, kura pirmatskaņojums notika pagājušā gada nogalē Dailes teātrī, atklāj kā ar videoprojekciju palīdzību var ieraudzīt jaunus stāstus mūzikā un otrādi, tādējādi atklājot šo abu mākslas formu sinerģiju.

Koncertā izskanēs arī jaunais Lindas Leen un ģitārista Kaspara Zemīša radītais oriģinālskaņdarbs «Frozen» (video pievienots), kā arī citas Lindas Leen dziesmu akustiskās interpretācijas dziesmām no albumiem Let’s Go Insane, Chameleon un DIVI.Koncertos Valmierā un Liepājā komandai pievienosies mūziķis un komponists Goran Gora, kurš kopā ar Lindu izpildīs kopīgi radīto dziesmu «I Do», kas šogad izvirzīta Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai nominācijā «Labākā dziesma».

Linda Leen: «Mūsu koncerta instrumenti būs balss, videoprojekcijas, klavieres, ģitāra, emocijas. Katrai no tām ir sava krāsa un es vēlos jums atnest varavīksni.»

Koncerti CINEMA notiks:
21. janvārī – Valmieras kultūras centrā, plkst. 18:00
28. janvārī – Liepājas OC Rožu zālē, plkst. 18:00
29. janvārī – Jelgavas kultūras namā, plkst. 17:00
14. februārī – Palladium Riga, plkst. 19:00

bilesuparadize.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu