«Ektornet» sāk komercplatību pārdošanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Gatis Dieziņš/LETA

«Swedbank» grupas nekustamo īpašumu uzņēmums SIA «Ektornet Management Latvia» («Ektornet») sāk pārdot komercplatības visos nekustamā īpašuma segmentos, biznesa portālu «Nozare.lv» informēja «Ektornet» mārketinga un komunikāciju vadītājs Baltijas valstīs Ingars Rudzītis. 

Komercplatības pārdošanai tiek piedāvātas mājaslapā «www.ektornet.lv». Interesentiem tiek piedāvātas biroju un veikalu telpas, kokrūpniecības un industriālie kompleksi, zeme apbūvei un lauksaimniecībai, informēja Rudzītis. 

«Šo īpašumu īstā vērtība parādās tikai tad, kad tajos kāds strādā, veido savu biznesu, attīstās un dod darba vietas arī citiem. Sākot komercplatību pārdošanu, mēs «Ektornet» portfelī esošos īpašumus atgriežam Latvijas biznesa dzīves apritē, un tie atkal var kalpot par platformu uzņēmīgu cilvēku ideju īstenošanai. Nevienam citam nekustamo īpašumu uzņēmumam Latvijā nav tik plaša komercplatību portfeļa, tāpēc «Ektornet» kā «Swedbank» grupas uzņēmums būs drošs partneris biznesa vietas izvēlē maziem un vidējiem uzņēmumiem,» sacīja «Ektornet» valdes priekšsēdētājs Andris Kovaļčuks. 

Turpmākajās nedēļās pārdošanas katalogs tiks regulāri papildināts ar aizvien jauniem īpašumiem, piebilda Rudzītis. 

«Ektornet Management Latvia» ir nekustamo īpašumu uzņēmums, kuru 2009.gadā izveidoja «Swedbank» grupa. Uzņēmuma pamatdarbība ir iegādāties, izdevīgi pārvaldīt un pārdot nekustamos īpašumus dzīvojamās apbūves, tirdzniecības telpu, biroja telpu un ražošanas telpu segmentos. 

Jau ziņots, ka «Ektornet» īpašumu portfelis Latvijā ir pieaudzis no 68,1 miljona latu 2010.gada nogalē līdz 121,5 miljoniem latu 2011.gada trešajā ceturksnī.

«Ektornet» īpašumu portfelis ir gandrīz divkāršojies salīdzinājumā ar 2010.gada nogali - no 68,1 miljona latu līdz 121,5 miljoniem latu 2011.gada trešajā ceturksnī. Patlaban tas ir lielākais no «Ektornet AB» īpašumu portfeļiem, ja salīdzina valstis, kur strādā «Ektornet AB» meitasuzņēmumi, - Zviedriju, Norvēģiju, Somiju, Igauniju, Lietuvu, ASV un Ukrainu. Kopējais «Ektornet AB» īpašumu portfelis visā pasaulē ir 440,8 miljonu latu vērtībā. 

«Ektornet AB» mātesuzņēmums prognozē, ka 2013.gadā kopējais īpašumu portfelis visā pasaulē varētu sasniegt aptuveni 800 miljonu latu vērtību, no tiem Baltijas valstīs aptuveni 400 miljonu latu vērtību. Patlaban kopējais īpašumu portfelis Baltijas valstīs ir aptuveni 200 miljonu latu vērtībā.
 
«Ektornet» grupā Latvijā darbojas septiņi uzņēmumi - SIA «Ektornet Management Latvia», SIA «Ektornet Residential Latvia», SIA «Ektornet Real Estate Latvia», SIA «Ektornet Commercial Latvia», SIA «Ektornet Land Latvia», SIA «Ektornet Kr.Valdemāra 27/29 Latvia» un SIA «Ektornet Upeņu 4 Latvia».
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu