Sokolovs ekskluzīvā projektā fotografē vienu no vislabāk apmaksātajām modelēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Aleksandra Sokolova personiskais arhīvs

Skandalozais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs 2012. gadu sācis ar darbu ekskluzīvā projektā. Viņš pavadījis trīs dienas strādājot, miljonāru iecienītā salā, fotografējot vienu no pasaules vislabāk apmaksātajām modelēm.

Aleksandrs strādājis reklāmas projektā un, lai gan viņš atzīst, ka reklāmu fotografējot reti, tomēr esot reizes, kad nevarot atteikt. Sokolovs stāsta, ka strādājis pasaulē pazīstamam juvelierizstrādājumu namam. «Atbildīgākais darbs manā mūžā,» spriež fotogrāfs.

Turklāt, dārgas ne tikai rotas - par modeli fotosesijā strādājusi Marta Bērzkalna. Latviešu supermodele ieņem vietu vislabāk apmaksāto modeļu TOP desmitniekā. Piemēram, par šo fotosesiju Marta saņēma 80 000 dolāru lielu honorāru.

Ceļš uz skaisto salu gan nav bijis viegls - veikti četri pārlidojumi. No Rīgas uz Kopenhāgenu, tad uz Amsterdamu, tad uz Senmartēnu, līdz beidzot fotogrāfs nonācis Senbartelamī salā. Interesanti, ka Senmartēnas lidosta slavena ar savu skrejceļu, kas sākas gandrīz pludmalē (interesentiem - zemāk atrodams video ar piemēru, kā notiek lidmašīnas nosēšanās).

Sokolovs atklāj, ka diennakti ilgušais ceļš bijis vieglāk paciešams, jo fotogrāfam bijusi rezervēta vieta biznesa klasē. Arī dzīvošana bijusi smalka: «Mūsu komanda dzīvoja viesnīcā «Isle de France» - tā ir labāka viesnīca uz salas,» stāsta Aleksandrs.

Salu savai atpūtai iecienījušas daudzas Holivudas zvaigznes un citi bagātnieki. Uz mazās salas (20 kvadrātkilometri) zemi iegādājies Romāns Abramovičš, iztērējot 58 miljonus mārciņu. Turklāt, Abramovičs ar skaļu un vērienīgu ballīti tur sagaidījis jauno gadu.

«Žēl, ka viss darbs man aizņēma tikai trīs dienas. Bet tās dienas es atcerēšos visu mūžu,» nosaka fotogrāfs.

mājaslapā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu