Persiki ar mandelēm kraukšķīgā groziņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Pagatavošana:

Mīklai:
160 g miltu
šķipsniņa sāls
ēdamkarote vaniļas cukura
1 ola
75 g cukura
75 g sviesta

Pildījums:
500 g konservētu persiku
50 g maltu mandeļu
2 olas
1 ēdamkarote vaniļas cukura
2 ēdamkarotes cukura

Pagatavošana:

Aukstu sviestu sagriež gabaliņos, pieliek pārējās sastāvdaļas, samīca mīklu, ietin pārtikas plēvē, liek aukstumā uz 30 minūtēm.

Persikus izņem no sīrupa, notecina.

Olas sakuļ ar cukuru, vaniļas cukuru un mandeļu miltiem.

Mīklu izrullē, liek ietaukotā cepamformā ( var izmantot mazo groziņu formas), mīklu sadursta ar dakšiņu. Mīklu pārlej ar olu maisījumu. Persikus kārto uz olu maisījuma (persikus var sagriezt šķēlītēs). Cep 190 grādos 30 - 40 minūtes. Ja cepat mazus groziņus, tie izcepsies ātrāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu