Latvijas vīri biatlona stafetē tiek apsteigti par apli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas vīriešu stafetes komanda svētdien palika bez rezultāta Pasaules kausa izcīņas sestajā posmā biatlonā, jo tika apsteigta par apli.

Latvijas sportisti Andrejs Rastorgujevs, Rolands Pužulis, Toms Praulītis un Artūrs Koļesņikovs 4x7,5 kilometru garās distances astoņās šaušanās izmantoja 12 rezerves patronas un slēpoja vienu soda apli, finišējot 20.vietā 24 komandu konkurencē.

Tomēr no uzvaru izcīnījušajiem Francijas sportistiem, kuri izmantoja septiņas rezerves patronas, latvieši atpalika par apli.

No Latvijas sportistiem vissekmīgāk šāva Pužulis, kurš izmantoja tikai vienu rezerves patronu. Rastorgujevam nācās izmantot trīs rezerves patronas, Praulītis izmantoja piecas rezerves patronas, bet Koļesņikovs izmantoja trīs rezerves patronas, tomēr slēpoja vienu soda apli.

Otro vietu izcīnīja Vācijas kvartets, kas šaušanā kopumā izmantoja deviņas rezerves patronas un slēpoja vienu soda apļi, finišā uzvarētājiem zaudējot 12 sekundes.

Tikmēr trešajā pozīcijā ar deviņām izmantotām rezerves patronām ierindojās Austrijas pārstāvji, no uzvarētājiem atpaliekot 41,7 sekundes.

Šobrīd Pasaules kausa izcīņas stafetes kopvērtējumā Latvijas vīriešu komanda ar 65 punktiem atrodas 19.vietā, bet līderpozīciju ar 151 punktu ieņem Krievija, kas svētdien izcīnīja ceturto vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu