Pavisam drīz jānāk pasaulē Agneses Zeltiņas mazbērnam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Kaut pirms tam dažādos veidos tas tika noliegts, izrādās populārās aktrises Agneses Zeltiņas (40) meita Marija Romija (19) ir stāvoklī un jau drīzumā gaida pasaulē ierodamies savu pirmdzimto,  vēsta žurnāls "Privātā Dzīve". Tad jau drīz Agnesi varēs celt vecmāmiņas godā.

Sākoties 2011. gada vasarai, pēc tam, kad Marija Romija pameta mācības Rīgas 3. ģimnāzijā un turpināja izglītošanos Rīgas 9.vakara maiņu vidusskolā, uzvirmoja runas par iespējamo grūtniecību. Toreiz meitene komentāros bija izvairīga, sakot, ka tās esot pārāk privātas lietas.

2011. gada jūlijā, intervijā žurnālam "Shape", Marija Romija bija kategoriska, sakot, ka viņu uzjautrinot, ka viņa esot pēdējā, kas uzzina par grūtniecību un tagad viņai esot jādomā, kur lai pēc 9 mēnešiem dabūjot bērnu.

Žurnāla "Lilit" intervijā, tolaik 18 gadus vecā meitene, bija sašutusi: "Pie mums ikviens stulbenis var izdomāt stāstu, un nekas. Piemēram, ka es esmu stāvoklī. Un visi domā, ka es esmu kaut kāda mazgadīga mauka. Dažreiz nesaprotu, kādā sabiedrībā es dzīvoju."

Nu aktīvā spurošanās pretī "baumām", šķiet, vēl neveiklāka, jo kā liecina "PDz" publicētie foto - Marijai Romijai rit pēdējie grūtniecības mēneši  un pirmdzimtajam pasaulē jānāk pavisam drīz.

Zeltiņas meita, kura šobrīd mācās Rīgas 9. vakara maiņu vidusskolas 12. klasē, īpašā uzmanības lokā nonāca, kad atklājās viņas mīlas sakars ar 25 gadus par sevi vecāku vīrieti. Izrādījās, ka Agneses Zeltiņas meitas mīļotais ir Marijas Romijas tēva draugs - uzņēmējs Ints Jansons.

Jansona bijusī sieva un divu bērnu māte Vita Matīse zinot par Marijas Romijas grūtniecību. "PDz" viņa atklāj: "Marijai visu dzīvi būs jādzīvo ar sajūtu, ka viņa ir izjaukusi ģimeni. Atstājusi bērnus bez tēva. Šādā situācijā neviens nav laimīgs. Neviens!".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu