Masaļskis atklāj, kura komanda viņam palikusi parādā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Latvijas hokeja izlases vārtsargs Edgars Masaļskis intervijā portālam «Hotice.ru» pāstāstījis par vienu no komandām, kurā savulaik aizvadījis nepilnu sezonu.

2006./2007. gada sezonā Masaļskis nokļuva pēc spēka Vācijas trešajā līgā, kur pārstāvēja EHC «Freiburg» klubu. Vārtsargs atzīst, ka šī ir vienīgā komanda viņa karjerā, kurā viņam principā nemaz nebija plānots spēlēt.

«Reiz pārstāvēju Freiburgas komandas krāsas, kura spēlēja Vācijas trešajā līgā. Klubs ir pietiekami labi zināms, ir spēlējis Vācijas augstākajā līgā, šajā klubā arī Oļegs Znaroks spēlēja», sacīja Masaļskis.

Uz jautājumu, kā Edgars nokļuva Vācijā, viņš stāsta: «Pirms tam man bija diezgan veiksmīga sezona Aļmetjevskas «Ņeftjaņik» komandā un es cerēju, ka pēc sezonas par mani interesi izrādīs labas komandas, piemēram, no Krievijas. Taču izrādījās, ka daudzi vērtē ne tikai sezonu kopumā, bet gan analizē sniegumu pasaules čempionātā. Tajā gadā pasaules čempionātā man īpaši labi negāja. Toreiz izlasi vadīja Pjotrs Vorobjovs, kurš man uzlika krustu. Bija situācija, kad uz spēli pārģērbos tikai dažas minūtes pirms tās sākuma. Pēc sezonas «Ņeftjaņik» klubā nekādu piedāvājumu nebija, laiks gāja un es parakstīju līgumu uz diviem mēnešiem ar Freiburgas komandu. Vajadzēja uzturēt sevi formā.»

Vārtsargs arī norāda, ka šajā komandā viņam palika parādā naudu. «Šis ir vienīgais kluba manā karjerā, kas palicis parādā. Jāprecizē, ka komanda pati nē, bet gan cilvēks, kurš atradās blakus tai. Taču dabūt šo naudu jau sen esmu atmetis cerības,» piebilda Edgars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu