Ozoliņš nākamsezon varētu spēlēt Magņitogorskā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» kapteinis Sandis Ozoliņš pēc šīs sezonas negrasās beigt profesionālā hokejista gaitas, taču varētu pāriet uz citu komandu, šodien vēsta laikraksts «Telegraf».

Pēc laikraksta rīcībā esošās informācijas Ozoliņš ir devis mutisku piekrišanu, ka nākamajā sezonā pārstāvēs citu KHL komandu Magņitogorskas «Metallurg». Tiek ziņots, ka Magņitogorskas klubs pašreizējam «Dinamo» kapteinim piedāvā līgumu par trim miljoniem ASV dolāru.

Šobrīd nekādu oficiālu līgumu ar hokejistu parakstīt nevar, jo viņam ir spēkā līgums ar Rīgas «Dinamo». «Metallurg» klubs informāciju par panākto vienošanos neapstiprina, taču arī nenoliedz, ka vēlētos savās rindās redzēt tik pieredzējušu spēlētāju.

Jau iepriekšējās sezonās, tuvojoties izslēgšanas spēlēm, par Ozoliņu interesi izrādījušas Maskavas CSKA un Ufas «Salavat Julajev» komandas, taču pirms svarīgākajiem mačiem hokejists nav bijis gatavs pamest komandu.

Taču starpsezonu periodā viņa pāreja uz citu komandu ir reālāka. Tiek runāts, ka bez «Metallurg» par Ozoliņu interesējas arī Ukrainas klubs Doņeckas «Donbass», kas nākamsezon plāno startēt KHL.

Šajā sezonā 39 gadus vecais Ozoliņš 41 KHL spēlē ir guvis deviņus vārtus un atdevis deviņas rezultatīvas piespēles. Kopumā 142 regulārā čempionāta un play-off spēlēs KHL latviešu aizsargs ir guvis 20 vārtus un izdarījis 63 rezultatīvas piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu