Nazarovs: ja viceprezidents būtu jaunāks, viņš lidotu no ģērbtuves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

Čehovas «Vitjaz» kluba galvenais treneris Andrejs Nazarovs pēc ceturtdienas spēles pret Kazaņas «Ak Bars» (2:7) nav ieradies uz preses konferenci, taču žurnālistiem sniedzis komentāru par maču, vēsta Krievijas mediji.

«Mūsu jaunie hokejisti cenšas, cīnās un godīgi attiecas pret savu darbu. Iespējams, ka līgā kāds domāja, ka pēc mūsu līderu prombūtnes jaunie hokejisti nespēlēs nopietni katrā mačā, taču tā nav - augstprātīgu attieksmi mēs nepiedodam,» citēts treneris.

«Pirmajā periodā pretinieks satraumēja mūsu vārtsargu [Metu Daltonu - a.p.]. Šādas lietas augstā līmenī netiek piedotas. Plus aizsargs Stepans Zaharčuks atklāti spēlēja rupji - laikam mūsu bijušais hokejists Panarins nav vēl paspējis paskaidrot vīriem, ka mačos ar «Vitjaz» šādas lietas neiet cauri.»

Nazarovs arī atklāj interesantas detaļas no aizvadītā mača, sakot, ka pārtraukumā Čehovas kluba ģērbtuvē ienāca «Ak Bars» viceprezidents Ravils Šavalejevs.

«Šajā brīdī es nodomāju, ka mēs esam atgriezušies tajos laikos, kad bija augstākās un pirmās-otrās kategorijas klubi. Mēs neesam oligarhu klubs, tādēļ pret visiem šiem naudas maisiem attiecamies ar humoru. Ja viceprezidents būtu gadus divdesmit jaunāks, tad viņš vienkārši izlidotu no mūsu ģērbtuves. Man nācās šoreiz pielietot maigu diplomātiju,» saka Nazarovs.

«NHL šis noteikti būtu grandiozs skandāls, kurš varētu beigties ar abu komandu kautiņu. Kopumā visu attieksmi pret notikušo es izrādīju ar to, ka neierados uz preses konferenci. Parādīju, ka «Vitjaz» ir viens līgas 23 klubiem un neļausim citiem uz mums notīrīt kājas,» paziņoja treneris. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu