Foto: Džeksona bērni atstāj tēva kurpju un cimdu nospiedumus Holivudas bulvārī

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Ceturtdien svinīgā ceremonija Maikla Džeksona bērni atstāja sava tēva kurpju un cimdu nospiedumus pie ikoniskā Holivudas kinoteātra «Grauman's Chinese Theatre». Ceremoniju, kurā uzstājās arī cirka «Cirque du Soleil» trupa, vēroja simtiem popmūzikas karaļa fanu un slavenību, ieskaitot kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu un Maikla Džeksona ģimeni.   

«Mans tētis ieguva [Grammy] balvu par mūža ieguldījumu. Viņš ļoti pūlējās un smagi strādāja, lai to iegūtu, taču man, un domāju, arī viņam, šī ir īstā balva par mūža ieguldījumu,» sacīja Džeksona vecākais dēls Prinss Maikls. Džeksona meita Perisa iespieda betonā sava tēva ikonisko ar spīguļiem izšūto cimdu un iekrāpēja viņa vārdu. Prinss Maikls un viņa deviņus gadus vecais brālis Blankets iespieda betonā dziedātāja kurpju nospiedumu, un visi trīs atstāja savus plaukstu nospiedumus. 

Stundu ilgā ceremonijā runāja un uzstājās ar muzikāliem priekšnesumiem arī Džeksona draugi un ģimene, ieskaitot viņa brāļus Tito un Džekiju, kā arī māti Keterinu. «Maikl, mums tevis pietrūkst, par to nešaubies,» sacīja Tito Džeksons. «Reti gadās tā, ka dienas laikā es par viņu neiedomājos, un es zinu, ka viņš šodien ir ar mums.» 

Kanādiešu popmūzikas zvaigzne Džastins Bībers atzina, ka Džeksons ir viens no viņa lielākajiem iedvesmas avotiem. «Cilvēki viņu atcerēsies viņa horeogrāfijas un dziesmu dēļ, taču viņiem vajag atcerēties viņu par to, kas viņš bija,» sacīja Bībers. «Lai ko es arī darītu, es vienmēr iedomājos par Maiklu un es vēlos būt tikpat labs kā viņš.» 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu