Tavs horoskops februārim

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC Licence

Ko zvaigznes sola gada īsākajā mēnesī? 

AUNS  

Mēnesis paies samērā karsti, un ne mirkli tev nebūs laika atpūtai. Tā kā darba būs daudz, tad noteikti koncentrējies uz svarīgāko un pieraksti visus plānus un idejas un papīra, lai kaut ko neaizmirstu. Iespējami strīdi ar kolēģiem un dažādas problēmas kolektīvā, vismaz pats no savas puses centies nevīt intrigas. Ja esi vadošā amatā, pieskati savus padotos, jo iespējama negodīga rīcība no kāda puses. Par naudas trūkumu nevarēsi sūdzēties un arī tēriņi būs pārdomāti. Februāra sākumā nav izslēgts atvēsums partnerattiecībās. Esi izvēlīgāks veidojot savu ēdienkarti.

VĒRSIS
 
Lielisks mēnesis, lai ņemtu vadības grožus savās rokās un kļūtu par savas dzīves noteicēju. Iespējams paaugstinājums darbā vai darba vietas maiņa. Beidzot realizēsies tavs sapnis par sadarbību ar ārzemju kolēģiem. Ja esi nolēmis uzsākt privāto biznesu, arī tad vari lūkoties svešu zemju virzienā. Uzlabosies naudas stāvoklis, varbūt atgūsi kādu parādu vai pieaugot darba apjomam, palielināsies alga. Katrā ziņā, ienākumi būs regulāri. Tava otrā pusīte sirgs no uzmanības trūkuma. Īstais laiks saprast vai vēlies ar šo cilvēku pavadīt kopā atlikušo dzīvi. 
 
DVĪŅI
 
Jauni vēji pūtīs tavā burās. Būsi dzīvespriecīgs un apņēmības pilns uzsākt jaunas lietas, tomēr iespējams, ka šis būs tikai pats ceļa sākums un jāpadara būs patiesi daudz. Nav izslēgti darījumi ar nekustamo īpašumu, to pirkšana vai pārdošana. Darbā pārāk neceri uz palīdzību no kolēģu puses, varēsi paļauties tikai pats uz saviem spēkiem. Gados jaunākie var cerēt uz finansiālo atbalstu no vecāku puses. Atjaunosies attiecības ar seniem paziņām. Iespējams kāds netāls brauciens, varbūt kopā ar mīļoto cilvēku. Centies ievērot veselīgu dzīves stilu.
 
VĒZIS
 
Panākumi garantēti, ja lietu veikšanai pieiesi ar nestandarta domāšanu, metodēm. Varbūt mainīsies tavi darba pienākumi vai sadarbības partneri. Centies izvairīties no juridiska rakstura problēmām, nepielaid kļūdas juridiskos dokumentos. Vairāk ieklausies apkārtējo padomos, varbūt izdzirdēsi kādu gudru domu. Tavi tēriņi būs samērā nepamatoti. Pastāv iespēja saņemt kredītu, bet apdomā labi vai tas tiešām tev ir nepieciešams. Neesi pārāk piekasīgs pret laulāto draugu un savu greizsirdību paturi pie sevis. Iespējams, ka iegādāsies jaunas mēbeles vai uzsāksi remontu dzīves vietā.
 
LAUVA
 
Ļoti aktīvs mēnesis, būs daudz darba tikšanos. Svarīgi kā spēsi saorganizēt savu ikdienas dzīvi. Tev var tikt piedāvāts kāds nozīmīgs projekts ilgstošākam laika periodam. Veiksmīgi veidosies ārzemju sadarbības. Vari doties komandējumā vai vienkārši ārzemju braucienā. Kolektīvā valdīs sacensības gars un tu noteikti gribēsi ieņemt pirmo vietu. Saistībā ar darba samaksu var rasties zināmi apgrūtinājumi, tomēr gala rezultātā viss atrisināsies. Biznesa lietas būs svarīgākas par privātajām un mājās tevi reti kad varēs satikt. Bērnu audzināšanai gan nāksies atlicināt laiku.
 
JAUNAVA
 
Aktivitātes gaidāmas kā darba, tā privātajā dzīvē, jo abas tēmas prasīs vienlīdz daudz laika un uzmanības. Varbūt nedaudz būsi pazaudējis iekšējo harmoniju, tāpēc meklēsi iespējas pakonsultēties ar psihologu vai astrologu, kā arī lasīsi filozofiska rakstura literatūru. Centies nebremzēt darba lietas ar savu pārmērīgo analizēšanu, jo kolēģiem vai priekšniecībai tas var sākt apnikt. Satrauksies par savu finansiālo stāvokli, varbūt apsvērsi darba maiņu. Partnerattiecībās iespējami kāpumi un kritumi, kas lielā mērā būs atkarīgi tieši no tava garastāvokļa.
 
SVARI
 
Tev kā harmoniskai zīmei šis mēnesis pārāk neies pie sirds, jo nāksies pacīnīties par savu vietu ar konkurentiem. Nav izslēgts, ka kolektīvā valdīs intrigu gaisotne. Neizpaud konfidenciālu informāciju un turi dokumentus drošā vietā. Iespējams, nolemsi ņemt kredītu, lai īstenotu kādu senu ieceri. Ģimenes cilvēkiem nauda var aiziet arī bērnu vajadzībām. Mīlas jomā iespējamas pārmaiņas. Strauji sācies romāns var likt pārtraukt attiecības ar esošo partneri. Stresainais mēnesis atstās iespaidu uz tavu veselību, kritīsies imunitāte. 
 
SKORPIONS
 
Var mainīties tava attieksme pret kādu cilvēku. Varbūt sākotnēji pārāk uzticēsies viņam, bet vēlāk būsi pievīlies. Mēneša sākumā iespējamas problēmas darbā, it sevišķi attiecībās ar augstākstāvošām personām. Attiecības labāk veidosies ar ārzemju nevis pašmāju partneriem. Nestabilais stāvoklis darbā atstās ietekmi arī uz naudas lietām. Apkārtējiem nebūs viegli tevi izprast, kā rezultātā varbūt daudz laika pavadīsi vienatnē ar sevi. Ja tavas atvasītes ir pusaudžu vecumā, tev nenāksies viegli. Nenāktu par ļaunu pirts apmeklējums vai meditācija.
 
STRĒLNIEKS
 
Pārmaiņu laiks. Labāk klāsies tiem, kuri ir ielikuši labu pamatu savam darbam. Varbūt nolemsi doties apmācībā uz citu valsti. Svarīgi notikumi skars biznesa pasaules Strēlniekus. Droši vari paļauties uz atbalstu no kolēģu vai padoto puses. Darbs komandā veiksies labāk nekā vienatnē. Pie apvāršņa var parādīties kāds sen neredzēts paziņa, kas piedāvās iesaistīties kādā projektā. Kaut arī tuvinieki žēlosies par tavu mūžīgo prombūtni, tomēr tu nereaģēsi uz viņu aizrādījumiem. Veiksmīgāk veidosies jaunas attiecības. 
 
MEŽĀZIS
 
Pakāpeniski pieaugs tava autoritāte. Spēsi iekarot apkārtējo cieņu un apbrīnu. Tas gan nenozīmē, ka darbā viss ies kā pa sviestu. Noteikti esi piesardzīgs, kārtojot formalitātes, pievērs uzmanību juridiskām niansēm. Plāni var mainīties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ un tev kā konservatīvajam Mežāzim nebūs viegli pielāgoties jaunajiem apstākļiem. Šī perioda darba augļus varēsi baudīt tikai pavasarī. 20. februārī tavā kontā var ieripot patīkama summiņa. Attiecības ar ģimenes locekļiem veidosies veiksmīgi. 
 
ŪDENSVĪRS
 
Tavi panākumi šajā mēnesī būs atkarīgi no spējas sastrādāties un saprasties ar apkārtējiem. Lielāka veiksme tevi gaida ārpus valsts robežām, tāpēc droši vari doties komandējumā. Organizatoriskie un saimnieciskie pienākumi var prasīt daudz spēka un izturības. Naudas lietās vēlams rūpīgāk plānot savus tēriņus, atturēties no lieliem pirkumiem, vismaz mēneša pirmajā pusē. Ja tev ir parādi, par visām varēm centies tos pēc iespējas mazināt. Savukārt, ja kādam pret tevi ir parādsaistības, esi uzstājīgāks, neļauj sev aizmiglot acis ar žēlabainām atrunām. Ģimenes dzīvē valdīs harmonija.
 
ZIVIS
 
Mazāk paļaujies uz likteņa labvēlību un vairāk rēķinies ar savām reālajām iespējām. Nav izslēgti sarežģījumi gan darbā, gan mājas dzīvē, taču tu būsi spējīgs tos pārvarēt, galvenais esi pacietīgs un saglabā vēsu prātu. Lai noņemtu emocionālo spriedzi ieteicams izrunāties ar kādu. Arī fiziskas aktivitātes lieliski palīdzēs tikt vaļā no negatīvajām emocijām. Mēneša otrajā pusē lietas pamazām sāks uzlaboties, tev izdosies rast lielāku saskaņu ar apkārtējiem, panākt sev vēlamos rezultātus. Attiecībās ar pretējo dzimumu būs grūti kaut ko prognozēt, viss mainīsies acumirklī.
 
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu