Nepieciešams:
Pankūkas ar siera pildījumu
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
500 ml piena
3 olas
2 ēdamkarotes cukura
šķipsniņa sāls
300 g miltu
eļļa
Pildījumam:
400 g siera
4 daiviņas ķiploka
dilles
3 vārītas olas.
Pagatavošana:
Olas, cukuru un daļu eļļas sakuļ ar mikseri. Pievieno pienu, samaisa un pakāpeniski pieber miltus. Sakuļ ar mikseri, lai iegūtu viendabīgu masu.
Uz pannas sakarsētā eļļā lej kausu mīklas un apcep no abām pusēm.
Pildījumā liek sarīvētu puscieto sieru, kam pievienotas sakapātas vārītas olas, sasmalcinātus ķiplokus un dilles. Pankūkas var salocīt vai arī sarullēt un tad no abām pusēm apcep.