Rastorgujevam 5. vieta arī EČ iedzīšanā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Eiropas čempionātā Brezno Orbli (Slovākija) šodien 12,5 kilometru iedzīšanas distancē piekto vietu ieguva Latvijas biatlonists Andrejs Rastorgujevs.

Uzvaru sacensībās izcīnīja krievs Aleksejs Volkovs, kurš šaušanā kļūdījās vienu reizi un otrās vietas ieguvēju ukraini Serhiju Semjonovu (arī viena kļūda šautuvē) apsteidza par 16,2 sekundēm, bet bronzas medaļa tika vācietim Danielam Bēmam, kurš ar vienu kļūdu šaušanā Volkovam zaudēja 18,5 sekundes.

Rastorgujevs šautuvēs pieļāva trīs kļūdas un no sacensību uzvarētāja atpalika par 57,1 sekundi. 28. vietā ar divām kļūdām šaušanā finišēja Rolands Pužulis, bet 33. vietā ierindojās Artūrs Koļesņikovs, kurš arī pieļāva divas kļūdas šautuvēs.

Atgādinām, ka sestdien Rastorgujevs izcīnīja piekto vietu arī desmit kilometru sprinta sacensībās, bet otrdien biatlonisti aizvadīs 20 kilometru klasisko distanci.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu