Biedriņš: gribētos gūt vairāk prieka no spēles

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

NBA komandas Goldensteitas «Warriors» latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš neslēpj, ka nav apmierināts ar to, kā viņam izvērtusies šī sezona, ziņo Ziemeļamerikas masu mediji.

Šosezon Biedriņš laukumā vidēji mačā pavadījis tikai 16,5 minūtes un guvis 2,9 punktus, kas ir karjeras zemākais rādītājs, turklāt latvietis reti dodas laukumā maču pēdējās ceturtdaļās, kas bieži vien norisinās izšķirošie notikumi.

Sarunā ar masu medijiem basketbolists uzmanīgi izvēlas vārdus un atbildes uz jautājumiem, lai neradītu domstarpības ar komandas vadību. Ko Andris domā par savu lomu komandā galvenā trenera Marka Džeksona vadībā?

«Nezinu, vai spēju to ietekmēt. Viņš ir galvenais treneris un viņš pieņem visus lēmumus. Man ir jādara tas, ko viņš liek darīt,» skaidro Biedriņš.

Latviešu basketbolists uzsver, ka viņam nav izveidojušās sliktas attiecības ar Džeksonu. «Mums ir labas attiecības. Neredzu mūsu starpā nekādu nepatiku. Viņš ir galvenais treneris un šī ir viņa komanda. Ja viņš vēlas, lai es spēlēju 15 minūtes, tad es spēlēšu 15 minūtes. Ja viņš vēlēsies, lai spēlēju desmit minūtes, tad es spēlēšu desmit minūtes

«Gribētos gūt vairāk prieka no spēles. Es vēlētos spēlēt vairāk, taču situācija ir tāda, kāda tā ir. Man tā ir jāpieņem. Man jādara tas, ko man liek darīt. Tā nu tas ir,» norāda Biedriņš.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu