Aktieris pēc suņa eitanāzijas izdara pašnāvību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: CC licence

Amerikāņu televīzijas aktieris Niks Santīno izdarījis pašnāvību dažas stundas pēc tam, kad bija spiests iemidzināt savu mīļoto suni Roko, vēsta laikraksts «New York Post».

Santīno pagājušā nedēļā atrasts miris savā dzīvoklī Ņujorkā. Ekspertīzē secināts, ka Santīno izdarījis pašnāvību, pārdozējot medikamentus.

Pie viņa atrasta pirmsnāves vēstule, kurā aktieris raksta, ka nespēj sadzīvot ar nodevību, ko nodarījis savam iemīļotajam piecus gadus vecajam sunim Roko.

«Šodien es nodevu savu labāko draugu, iemidzināju savu labāko draugu. Roko man uzticējās, un es viņu nodevu. Viņš nebija to pelnījis,» rakstīts aktiera pirmsnāves vēstulē.

Santīno par suņa eitanāziju izšķīrās tādēļ, ka Manhetenas nama, kurā atradās viņa dzīvoklis, apsaimniekotāji uz viņu izdarīja spiedienu saistībā ar aktiera pitbulterjera šķirnes suni Roko.

Mājas apsaimniekotāji 2010.gadā aizlieguši turēt ēkā pitbulterjerus. Kaut arī aizliegums formāli nav attiecies uz mājā jau dzīvojošiem suņiem, Roko noteikti stingri turēšanas noteikumi, kā arī aizliegums braukt liftā.

Pēc tam kāds uzrakstījis iesniegumu policijai, ka Roko bieži rejot, par ko Santīno uzlikts 200 dolāru naudas sods, kaut arī vairāki kaimiņi sacījuši, ka suns nemaz nerejot.

Pēdējos mēnešos apsaimniekotājs un atsevišķi kaimiņi izdarījuši uz Santīno aizvien lielāku spiedienu, kas aktieri dziļi nomācis, līdz pagājušajā nedēļā savā 47.dzimšanas dienā viņš veterinārajā klīnikā iemidzinājis suni, bet pēc tam mājās izdarīja pašnāvību.

Aktiera tuvinieki pavēstīja, ka Santīno un Roko pēc nāves kremēti un tiks apglabāti kopā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu