Pužulim 22. vieta Eiropas čempionāta 20 km distancē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Latvijas Biatlona federācija

Eiropas atklātajā čempionātā šodien 20 kilometru individuālajā distancē augstāko pozīciju no Latvijas biatlonistiem ieņēma Rolands Pužulis, kurš ieguva 22. vietu.

Uzvaru izcīnīja vācietis Daniels Bēme, no kura par minūti un 6,7 sekundēm atpalika ukrainis Artjoms Prima, bet trešo vietu izcīnīja vācietis Ēriks Lesers, kurš Bēmem zaudēja minūti un 31,7 sekundes.

Pužulis ar vienu kļūdu šaušanā no uzvarētāja atpalika par piecām minūtēm un 0,5 sekundēm un ierindojās 22. vietā, bet Andrejs Rastorgujevs, kurš iepriekš Eiropas čempionātā izcīnīja piektās vietas sprintā un iedzīšanā, ar piecām kļūdām šautuvē šodien ieņēma 27. vietu, no Bēmes atpaliekot par piecām minūtēm un 29 sekundēm.

Interesanti, ka, ja Rastorgujevs būtu šāvis bez kļūdām, viņš ierindotos otrajā vietā, bet ar vienu kļūdu Latvijas pārstāvis tiktu pie bronzas godalgas.

No pārējiem Latvijas biatlonistiem Toms Praulītis ar trim kļūdām šaušanā ierindojās 41. pozīcijā, bet Artūrs Koļesņikovs ar piecām kļūdām 70 sportistu konkurencē ieņēma 45. vietu. 

Eiropas atklātais čempionāts pieaugušajiem un junioriem ilgs līdz ceturtdienai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu