Krstičs - Eirolīgas nedēļas vērtīgākais

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Par ULEB Eirolīgas Top16 posma trešās spēļu kārtas vērtīgāko spēlētāju kļuvis Krievijas kluba Maskavas CSKA centra spēlētājs Nenads Krstičs.

CSKA E apakšgrupas mačā savā laukumā ar 85:70 (19:12, 25:25, 22:15, 19:18) uzvarēja Stambulas «Galatasaray Medical Park», svinot savu trešo uzvaru otrajā posmā un 13. panākumu pēc kārtas turnīrā, bet Krstičs, maču uzsākot no rezervistu soliņa, guva 20 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas. Krstičs realizēja astoņus no desmit metieniem no spēles, tiekot pie 31 efektivitātes koeficienta punkta.

Krstičs par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts arī pirmā posma devītajā kārtā, bet novembrī viņš izpelnījās mēneša vērtīgākā spēlētāja godu.

Tikmēr otra vērtīgākā spēlētāja lauri pienācās Barselonas «Regal» slovēņu centram Erazemam Lorbekam, kura 19 punkti, piecas atlēkušās bumbas, divas rezultatīvas piespēles un divas pārtvertas bumbas palīdzēja «Regal» G apakšgrupas spēlē ar 94:80 (23:18, 19:25, 21:16, 31:21) savā laukumā uzvarēt Lietuvas čempionus Kauņas «Žalgiris».

Lorbeks cīņu pabeidza ar 27 efektivitātes koeficienta punktiem, bet tādu pašu rādītāju izpelnījās Telavivas «Maccabi Electra» pārstāvis Ričards Hendrikss, kurš H apakšgrupas mačā izbraukumā pret Kantu «Bennet» guva 15 punktus, izcīnīja septiņas bumbas zem groziem un bloķēja trīs pretinieku metienus. Aizvadītajā mačā «Bennet» ar 82:74 (23:20, 26:24, 17:16, 16:14) uzvarēja «Maccabi Electra».

Tikmēr pie 24 efektivitātes koeficienta punktiem tika «Bennet» basketbolists Vladimirs Mičovs, Madrides «Real» pārstāvis Serhio Rodrigess un Kostas Kaimakoglu no Atēnu «Panathinaikos».

Nedēļas augstvērtīgāko individuālo sasniegumu vidū jāizceļ Kazaņas «Unics» centra Vladimira Veremejenko izcīnītās 11 atlēkušās bumbas un Mičova deviņas rezultatīvās piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu