Keira Naitlija ir pilnībā atteikusies no televizora

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Aktrise Keirai Naitlijai jau piecus gadus nav televizora, vēsta britu laikraksts «Daily Telegraph».

26 gadus vecā aktrise, kura sāka savu karjeru sešu gadu vecumā ar vairākām nelielām lomām televīzijas seriālos, atzinusi, ka viņu nogurdinājusi nepārtrauktā bezjēdzīgo raidījumu un realitātes šovu plūsma.

Aktrise piebilst, ka vienīgās pārraides, kas viņai pietrūkst, ir dokumentālās filmas un futbola spēles. Taču, lai noskatītos kādu nozīmīgu spēli, viņa dodoties uz kādu bāru.

Jautāta par iemesliem, kāpēc viņa atteikusies no televīzijas skatīšanās, Naitlija atbildējusi, ka viņu televīzijas raidījumi «vienkārši neinteresē».
«Ir dažas lieliskas televīzijas drāmas, un man patīk dokumentālās filmas un futbols, taču mani neinteresē realitātes šovi, padomi, kā uzlabot savu mājokli, vai spēļu šovi, un mani pavisam noteikti neinteresē milzums reklāmu,» uzskata Keira Naitlija.

«Kad sapratu, ka daudzas manas dzīves stundas pagājušas, skatoties bezjēdzīgas lietas, es sāku domāt, ko es varētu paspēt izdarīt, ja katru dienu stundām neskatītos televīziju,» atklāj aktrise. «Interesanti, ka neesmu televīziju skatījusies gadiem, bet man tās nemaz nepietrūkst.»

Naitlija paskaidroja, ka mājās bieži skatās filmas, taču šim mērķim izmanto DVD atskaņotāju un projektoru, nevis televizoru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu