«VEF Rīga» sastāvā vēl viens lietuviešu basketbolists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas čempionvienība basketbolā «VEF Rīga» ir parakstījusi līgumu ar lietuviešu uzbrucēju Donatu Zavacku, tā vēsta kluba mājas lapa.

«Apollo» jau ziņoja, ka vakar klubs papildināja sastāvu ar 21 gadu veco igauņu uzbrucēju Sīmu-Sanderu Vene, bet šodien jaunākā informācija liecina, ka klubā spēlēs arī lietuvietis.

Ar Zavacku līgums noslēgts uz divāms sezonām un paredzams, ka pirmā spēle «melnajos» viņam būs 7. februārī, kad «rīdzinieki» Eiropas kausa TOP16 ietvaros izbraukumā spēlēs ar Francijas «BCM Gravelines».

32 gadus vecais basketbolists 2011./2012. gada sezonu uzsāka Vācijas klubā Ludvigsburgas «EnBW», bet iepriekš spēlējis arī «Lietuvos Rytas», «Šauliai», Neptunas», «Dņepr», «Anwil Wloclawek» un «Breogan» komandās.

Zavacks tiek raksturots kā spēlētājs ar neatlaidīgu cīnītāja raksturu, labu metienu, spēli aizsardzībā, basketbolists spēj labi spēlēt kā trešā tā ceturtā numura pozīcijā. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu