Šķēlem BBL mačā Tallinā 12 punkti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

12 punktus Baltijas Basketbola līgas (BBL) elites divīzijas regulārā čempionāta spēlē sestdien guva latvietis Armands Šķēle, palīdzot Igaunijas čempionvienībai Tallinas «Kalev/Cramo» ar rezultātu 72:61 (17:14, 22:16, 15:10, 18:21) savā laukumā pieveikt Igaunijas klubu «Tartu Universitāte».

Šķēle laukumā pavadīja 29 minūtes un 22 sekundes, realizējot sešus no astoņiem izpildītajiem divpunktu metieniem, taču garām grozam raidot visus trīs tālmetienus un abus soda metienus.

Vēl latvietis izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, izpildīja divas rezultatīvas piespēles, divas reizes pārtvēra pretinieku piespēles un pieļāva četras kļūdas, maču noslēdzot ar 12 efektivitātes koeficienta punktiem.

Rezultatīvākais «Kalev/Cramo» komandā ar 15 gūtajiem punktiem bija Pāvels Uļjanko, kurš izcīnīja arī astoņas bumbas zem groziem, bet zaudētājiem ar 22 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām izcēlās Mareks Doroņins.

Kopvērtējumā «Kalev/Cramo» ar 11 uzvarām 16 aizvadītajās spēlēs ieņem ceturto vietu, bet «Tartu Universitāte» ar pieciem panākumiem 16 mačos atrodas devītajā pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu