Jansones <i>double-double</i> neglābj no zaudējuma pret līderēm

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Desmit punktus Francijas čempionāta spēlē sestdien guva latviete Liene Jansone, tomēr viņas pārstāvētā «Pays d'Aix» komanda ar 79:80 (18:20, 16:30, 24:13, 21:17) izbraukumā minimāli piekāpās kopvērtējuma līdervienībai «Challes-les-Eaux».

Jansone laukumā pavadīja nepilnas 37 minūtes, kuru laikā realizēja piecus no desmit divpunktu metieniem, bet grozam garām raidīja trīs tālmetienus. Vēl latvietes kontā bija 11 atlēkušās bumbas un trīs piezīmes, kas ļāva cīņu noslēgt ar 14 efektivitātes koeficienta punktiem.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja Ievas Kubliņas pārstāvētā pagājušās sezonas valsts spēcīgākā komanda «Bourges Basket», kas izbraukumā ar 72:70 (15:17, 18:17, 14:22, 25:14) minimāli pieveica Monpeljē «Lattes».

Kubliņa laukumā pavadīja nepilnas 14 minūtes, kuru laikā palika bez punktiem, grozam garām raidot pa vienam divpunktu un trīspunktu metienam, tomēr viņa izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un nopelnīja divas piezīmes, cīņu noslēdzot ar četriem efektivitātes koeficienta punktiem.

Kā ziņots, gan «Lattes», gan «Bourges Basket» komandas iekļuvušas FIBA Eirolīgas turnīra astotdaļfinālā.

Francijas čempionāta kopvērtējumā «Bourges Basket» ar 13 uzvarām 17 aizvadītajās spēlēs ieņem trešo vietu, bet «Pays d'Aix» ar pieciem panākumiem 18 mačos atkritusi uz priekšpēdējo, 13. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu