Svinīgi parakstīs līgumu par sabiedriskās ēkas būvniecību Jaunmārupē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Otrdien, 7.februārī, Mārupes Domes ēkā, Daugavas ielā 29, svinīgi tiks parakstīts līgums ar pilnsabiedrību «JPG 2B» par sabiedriskās ēkas būvniecību Jaunmārupē, portālu «Apollo» informēja Uva Bērziņa, Mārupes novada Domes sabiedrisko attiecību speciāliste.

Būvniecības konkursā tika iesniegti 14 kvalitatīvi pieteikumi, kā rezultātā par konkursa uzvarētāju tika atzīta pilnsabiedrība «JPG 2B». 

Būvniecības kopējās izmaksas ir Ls 761 923,73. Saskaņā ar līguma nosacījumiem, būvdarbus plānots pabeigt līdz 2013.gada februārim. 

Projektu izstrādāja un autoruzraudzību veiks akciju sabiedrība «LX grupa». 

Mārupes novada Domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs informēja, ka Mārupes Dome 2010.gadā pieņēma lēmumu būvēt Jaunmārupē, Mazcenu alejā 33/3, sabiedrisko ēku, lai nodrošinātu pakalpojumu pieejamību pēc iespējas tuvāk iedzīvotāju dzīves vietai. Sabiedriskajai ēkai plānoti trīs stāvi. Pirmajā stāvā tiks izveidots iedzīvotāju apkalpošanas centrs («vienas pieturas aģentūra») un atradīsies telpas medicīnas pakalpojumu sniegšanai, kurās tiks izvietota ārstu prakse «Mazcena 21». Savu līdzšinējo atrašanās vietu - mazu trīsistabu dzīvoklīti, «Mazcena 21» varēs nomainīt uz jaunām, mūsdienīgām un veselības aprūpei piemērotām telpām, paplašinot iedzīvotājiem piedāvāto pakalpojumu klāstu.  

Otrajā stāvā atradīsies Mazcenas bibliotēka, kas tiks pārcelta no pašreizējās atrašanās vietas Švarcekmuižas ēkā, Mazcenu alejā 4. 

Trešajā stāvā paredzētas telpas sociālā dienesta darbiniekiem.

Sabiedriskā ēka tiks būvēta vizuāli izteiksmīga, ar arhitektoniski mūsdienīgu risinājumu, būvniecībā izmantojot kvalitatīvus fasādes materiālus. Projekts ir veidots tā, lai ēka organiski iekļautos apkārtējā vidē. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu