Pīrss un Pārkers atzīti par NBA nedēļas labākajiem spēlētājiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Par Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) aizvadītās nedēļas labākajiem spēlētājiem pirmdien tika atzīti Bostonas «Celtics» basketbolists Pols Pīrss un Sanantonio «Spurs» pārstāvis Tonijs Pārkers.

Pīrss, kurš kļuva par Austrumu konferences nedēļas vērtīgāko spēlētāju, palīdzēja «Celtics» vienībai četrās aizvadītās nedēļas spēlēs izcīnīt četras uzvaras, vidēji gūstot 22,0 punktus, veicot 6,3 rezultatīvas piespēles un izcīnot 5,8 atlēkušās bumbas ik mačā.

Visvairāk punktu Pīrss guva mačā pret Ņujorkas «Knicks», kas izcēlās ar 30 punktiem un septiņām bumbām zem groziem.

Visās spēlēs Pīrss guva vismaz 17 punktus un veica vismaz piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt Pārkers, kurš kļuva par labāko spēlētāju Rietumu konferencē, četrās spēlēs vidēji guva 22,3 punktus, veica 8,0 rezultatīvas piespēles un pārtvēra 1,5 bumbas ik mačā.

Mačā pret Oklahomasitijas «Thunder» Pārkers ne tikai guva 42 punktus, kas ir viņa šīs sezonas labākais rādītājs, bet arī kļuva par «Spurs» komandas visu laiku veiksmīgāko rezultatīvo piespēļu devēju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu