Apdraudēta «Jaunā viļņa» norise Jūrmalā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Apdraudēta ikgadējā starptautiskā jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis» norise Jūrmalā.

Sociālajos portālos izskanējusi informācija, ka konkurss nenotiks Latvijā.

Kā aģentūrai LETA atklāja komponists un viens no konkursa patroniem Raimonds Pauls, viņš esot dzirdējis, ka konkurss Jūrmalā vairs nenotikšot un šāds konkursa rīkotāju lēmums viņu nemaz nepārsteidz, jo nesaskaņas starp rīkotājiem un Jūrmalu briedušas jau sen.

Jūrmalas mērs Gatis Truksnis patlaban atrodas atvaļinājumā un darbā atgriezīsies pirmdien, līdz ar to viņš šo informāciju nekomentēja.

Jūrmalas dome līdz šim nav saņēmusi nekādu oficiālu informāciju par to, ka «Jaunais vilnis» Jūrmalā varētu nenotikt, aģentūru LETA informēja domē.

Arī konkursa rīkotāju pārstāve Latvijā Svetlana Jevdokimova aģentūrai LETA pagaidām nekomentēja izskanējušo informāciju par «Jaunā viļņa» norises vietas iespējamo maiņu, norādot, ka viņai nav informācijas, taču solīja, ka rīt, 8.februārī, tiks izplatīts paziņojums par konkursu, kurā tiks komentēts arī šis jautājums.

Arī konkursa mājaslapā nav informācijas, ka pasākums varētu nenotikt Latvijā.

Konkurss Jūrmalā bija iecerēts no 24.jūlija līdz 29.jūlijam.

www.bilesuserviss.lv

Pērn «Jaunais vilnis» svinēja desmit gadu jubileju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu