Perisa Hiltone sākusi darbu pie jaunā albuma

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu ballīšu karaliene Perisa Hiltone pavadījusi «traku» dienu, ierakstot dziesmas savam jaunajam albumam sadarbībā ar mūziķi Toru Stinsoni.

30 gadus vecā Hiltone 2006.gadā izdeva debijas albumu «Paris», taču līdz šim tam nebija sekojuši citi ieraksti.

Trešdien viņa savā «Twitter» profilā publicējusi sajūsminātas ziņas, kurās stāsta par dienu studijā. «Tikko pabeidzu vienu dziesmu, tūlīt sākšu citu,» viņa raksta. «Tikko pabeidzu vēl vienu dziesmu! #YES! Ķeros pie nākamās.»

«Aizvadīju lielisku dienu studijā ar @TauraStinson. Tikko beidzās «Grammy» tērpa pielaikošana ar @Judy_TheKids. Tagad dodos uz biznesa tikšanos,» Hiltone raksta savā «Twitter» profilā.

Viņas pirmais singls no jaunā albuma ierakstīts sadarbībā ar hiphopa un deju mūzikas grupu «LMFAO». Hiltone iepriekš paudusi prieku par plānoto sadarbību ar amerikāņu reperi «Flo Rida» un nīderlandiešu dīdžeju «DJ Afrojack».

«Esmu studijā, tikko pabeidzu divas dziesmas. Tūlīt sākšu nākamo, tik jautri! Es mīlu mūziku!» Hiltone ar «Twitter» lietotājiem dalījusies savās dienas gaitās. «Ierakstīju trīs dziesmas vienā dienā! Smagi strādāju un jūtos lepna!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu