Deivs Grols priecājas sacensties ar Adeli

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Kā paziņojis rokgrupas «Foo Fighters» līderis Deivs Grols, sacensība ar Adeli par «Grammy» balvām ir apliecinājums tam, ka viņi ir uz pareizā ceļa. 

Lai arī Adele un «Foo Fighters» sacenšas par «Grammy» balvām sešās dažādās kategorijās, Grols atzīst, ka ir pagodināts sacensties tieši ar šo dziedātāju. 
 
«Es priecājos, ka esam vienā kategorijā ar Adeli,» viņš teicis. «Tas nozīmē, ka esam uz pareizā ceļa. Es uzskatu, ka viņa dod mums visiem cerību. Viņa ierakstīja lielisku albumu un ir neiedomājami talantīga izpildītāja.» 
 
Grols arī atklāja, ka nav sagatavojis runu gadījumam, ja grupa iegūtu kādu no balvām. «Es nekad neplānoju, ko teikšu, kad būšu uz skatuves. Mans tēvs strādāja par runu rakstītāju, mana māte bija publiskās runas skolotāja, un viena no lietām, ko dzīvē esmu iemācījies, ir tas, ka nekad nevajag mēģināt nolasīt iepriekš uzrakstītu runu,» atklāja «Foo Fighters» vokālists. 
 
«Tu vienkārši gribi uziet uz skatuves un to norunāt pēc teksta. Tas vienmēr visu izjauc. Pēdējā lieta, ko vēlos, ir noiet no skatuves kabatā ar runu, kuru tā arī neizdevās nolasīt,» sacīja viņš. 
 
Šī nav pirmā reize, kad Grols izteicis apbrīnu Adelei. Janvārī viņš paziņoja, ka mūzikas industrijai nepieciešams vairāk tādu izpildītāju kā viņa, turklāt klausītāji būtu gatavi maksāt par albumiem, ja tie visi būtu tik labi kā Adeles 2011.gada albums «21».
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu