Kārkliņai uzvara Spānijā, Baško panākums Krievijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Septiņus punktus Spānijas sieviešu basketbola čempionāta spēlē sestdien guva latviete Kristīne Kārkliņa, palīdzot viņas pārstāvētajai «Cadi La Seu» komandai savā laukumā ar rezultātu 73:72 (23:10, 19:21, 15:15, 11:22, 5:4) pagarinājumā pieveikt «Gran Canaria» vienību, kuras krāsas pārstāv cita latviete Elīna Dillone.

Kārkliņa nospēlēto 30 minūšu un 53 sekunžu laikā realizēja divus no četriem izpildītajiem divpunktu metieniem un visus trīs soda metienus, bet pamanījās grozam garām aizraidīt visus četrus tālmetienus.

Vēl Kārkliņa izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, izprovocēja piecus noteikumu pārkāpumus un pati maču priekšlaicīgi pabeidza ar piecām piezīmēm, kas deva 11 efektivitātes koeficienta punktus.

Savukārt Dillone laukumā nav izgājusi jau trīs nedēļas un viņa nebija pieteikta arī šim mačam.

Tikmēr Krievijas čempionātā deviņus punktus Kurskas «Dinamo» komandas sastāvā svētdien guva bijusī Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības kapteine Gunta Baško-Melnbārde, palīdzot vienībai ar rezultātu 80:71 (18:23, 15:20, 25:10, 22:18) izbraukumā pārspēt Sanktpēterburgas «Spartak».

Baško-Melnbārde savā trešajā mačā Krievijas čempionātā nospēlēja 21 minūti un 34 sekundes, kuru laikā realizēja divus no sešiem izpildītajiem divpunktu metieniem, vienu no diviem tālmetieniem un divus no trijiem soda metieniem.

Tāpat Baško-Melnbārdes kontā bija četras atlēkušās bumbas, četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi un četras nopelnītas personīgās piezīmes.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu