«Warriors» treneris sola Biedriņam saglabāt vietu pamatsastāvā

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Andra Biedriņa pieticīgā statistika nav samazinājusi Goldensteitas «Warriors» galvenā trenera Marka Džeksona uzticību Latvijas centra spēlētājam, solot saglabāt viņam vietu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba pamatsastāvā.

«Warriors» svētdien uzvarētajā spēlē pret Hjūstonas «Rockets» (106:97) Biedriņš laukumā bija nepilnas 11 minūtes, punktus neguva, pa grozu nemeta un izcīnīja divas atlēkušās bumbas. Piecas minūtes Biedriņš nospēlēja cīņas sākumā, nopelnot divas personiskās piezīmes un tiekot pie vienas atlēkušās bumbas. Vēl piecas minūtes Biedriņš laukumā pavadīja otrajā puslaikā, savācot vēl vienu atlēkušo bumbu.

Taču Džeksons pēc spēles žurnālistiem teica, ka Biedriņš ļoti labi spēlē aizsardzībā un ir spēlētājs, kam viņš uzticas. Biedriņu Džeksons nosauca par profesionāli, kas laukumā dara savu darbu un spēlē labāk nekā iepriekš. Šosezon Biedriņš 21 spēlē vidēji guvis 2,4 punktus un izcīnījis 4,7 atlēkušās bumbas. Laukumā aizvadot vidēji 17,6 minūtes, soda metienos viņa precizitāte šosezon ir 20 procentu.

«Viņš [Biedriņš] dara to, kas viņam jādara. Vai viņš varētu gūt vairāk punktu? Jā,» sacīja Džeksons un piebilda, ka Biedriņu no sākumsastāva varētu izkonkurēt leģendārais Patriks Jūings, ja vien viņš izdomās atsākt basketbolista karjeru.

Basketbola Slavas zālē uzņemtais Jūings bija viens no spilgtākajiem NBA centra spēlētājiem laika posmā no 80. gadu vidus līdz 90. gadu vidum.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu