NBA nedēļas labākie - Lins un Vestbruks

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix & AP/Scanpix

Par pagājušās nedēļas NBA labākajiem spēlētājiem atzīti Džeremijs Lins no Ņujorkas «Knicks» un Rasels Vestbruks no Oklahomsitijas «Thunder», vēsta [s:40610].

Pēdējo nedēļu laikā Lins negaidīti kļuvis par NBA zvaigzni, lai gan pirms šīs sezonas no viņa pakalpojumiem atteicās Andra Biedriņa pārstāvētā Goldensteitas «Warriors» komanda.

Aizvadītajā nedēļā Lins palīdzēja «Knicks» izcīnīt četras uzvaras, vidēji mačā gūstot 27,3 punktus, atdodot 8,3 rezultatīvas piespēles un pārtverot 2,0 bumbas. Savās pirmajās četrās spēlēs komandas pamatsastāvā Lins kopumā guva 109 punktus, kas ir labākais rādītājs kopš 1976./1977. gada sezonas.

Tāpat viņš kļuva par pirmo spēlētāju NBA vēsturē, kurš savos pirmajos četros mačos komandas pamatsastāvā guvis vismaz 20 punktus un izdarījis vismaz septiņas rezultatīvas piespēles katrā spēlē. 10. februāra spēlē pret Losandželosas «Lakers» (92:85) komandu Lins izcēlās ar 38 punktiem.

Tikmēr Vestbruks palīdzēja «Thunder» uzvarēt trīs no četrām spēlēm, vidēji mačā gūstot 30,0 punktus, izcīnot 6,0 atlēkušās bumbas, atdodot 5,3 rezultatīvas piespēles un pārtverot 2,5 bumbas.

Visās četrās spēlēs Vestbruks guva 28 vai vairāk punktus, bet 6. februārī pret Portlendas «Trail Blazers» (111:107) izcēlās ar double-double - 28 punkti un 11 bumbas zem groziem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu