Uz ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/REUTERS

 Braukšanas apstākļi uz valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem pārsvarā ir apgrūtināti, informē Latvijas Valsts ceļi.

Vietām snieg, gaisa temperatūra no -10 līdz -2 grādiem.

Rīgas apkārtnē braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Ventspils virzienā braukšanas apstākļi ir apgrūtināti posmā Rīga - Usma. Uz autoceļiem veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Liepājas, Jelgavas un Bauskas virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti, veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Daugavpils virzienā apmierinoši braukšanas apstākļi ir tikai posmā Jēkabpils – Nīcgale un posmā Jēkabpils – Varakļāni. Uz autoceļiem veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Vireši. Autoceļš vietām sniegots, brauktuves tīra un kaisa.

Valmieras un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Uz autoceļiem veidojas apledojums, brauktuves kaisa.

Uz vietējiem ceļiem braukšanas apstākļi ir apgrūtināti. Brauktuves tīra atbilstoši ceļu uzturēšanas klasēm un veic bīstamo posmu pretslīdes apstrādi.

Autovadītāji aicināti būt īpaši uzmanīgiem, izvēlēties laika un ceļa apstākļiem atbilstošu braukšanas režīmu un ieplānot braucienam papildus laiku, kā arī ņemt vērā, ka laika apstākļu ietekmē autoceļa stāvoklis var strauji mainīties.

Plašāku un detalizētu informāciju par braukšanas apstākļiem un satiksmes ierobežojumiem var iegūt sekojot Latvijas Valsts ceļu «Twitter» kontam, www.lvceli.lv, www.celugids.lv, kā arī pa informatīvo tālruni 65025555.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu