Nazarovs gatavo «Vitjaz» triecienmaiņu no «policistiem»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti

KHL kluba Čehovas «Vitjaz» galvenais treneris Andrejs Nazarovs sacījis, ka sezonas izskaņā klubs parūpēsies par pārsteigumiem, turklāt viens būs jau nākamajā spēlē pret Mitišču «Atlant», vēsta izdevums «Sport-express».

«Komandai noskaņojums ir kaujiniecisks. «Atlant» klubam šajā sezonā esam zaudējuši ar vienu vārtu starpību, ir vēlēšanās parādīt, ka neskatoties uz budžetu dažādību, maskaviešiem ir iespēja redzēt divas interesantas komandas,» norāda treneris.

Nazarovs arī norāda, ka klubs pacentīsies sezonas izskaņu padarīt aizraujošu līdzjutējiem. «Par spēli ar Čeļabinskas «Traktor» vēl pāragri runāt, bet mačam pret «Atlant» gatavojam triecienmaiņu no mūsu kanādiešu spēlētājiem - Jablonska, Mirastī un Brenena. Šie puiši ir agresīvi, taču iespējami korekti attīrīs telpu mūsu jaunajiem spēlētājiem.»

«Mūsu kolektīvs ir noskaņots ļoti nopietni, mēs ar lielu cieņu attiecamies pret līgu un līdzjutējiem. Un ticiet man - izdarīsim visu iespējamo, lai regulārā čempionāta izskaņa sanāktu aizraujoša,» uzsvēra Nazarovs.
 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu