Vīrietim mutē uzsprāgst elektroniskā cigarete, smagi bojājumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/REUTERS

Floridā kāda 57 gadus veca vīrieša Toma Holoveja mutē uzsprāgusi elektroniskā cigarete, izsitot visus zobus un noraujot daļu mēles.

Cietušā sieva dzirdējusi nelielu sprādzienu blakus istabā, tad vīrs sācis kliegt. Sieva ieraudzījusi vīru asinīs, izsaukusi ātro palīdzību un ugunsdzēsējus, jo no degošās baterijas aizdedzies skapis.

Toms Holovejs elektroniskās cigaretes sācis smēķēt pirms diviem gadiem, cenšoties atradināties no smēķēšanas netikuma. Tagad cietušais atrodas intensīvās terapijas nodaļā.

Nav skaidrs iemesls, kāpēc noticis sprādziens, domā, ka iemesls ir bojātas baterijas. Tobacco Vapor Electronic Cigarette Association paziņojusi, ka līdzīgi gadījumi nekad nav notikuši. Amerikā elektroniskās cigaretes izmanto 2,5 miljoni lietotāji, nekādu sūdzību vai pretenziju līdz šim nav bijis, tikai pozitīvas atsauksmes, raksta foxnews.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu