«Subaru» krosovers XV ir sasniedzis Latviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ilgi gaidītais un drošības testos augstāko vērtējumu ieguvušais «Subaru» krosovers XV ir sasniedzis Latviju un ir gatavs iepazīties ar visiem interesentiem, kuri uzskata, ka «Subaru» ar savu leģendāro pilnpiedziņu ir viens no piemērotākajiem automobiļiem Latvijas apstākļiem.

Atbildot uz pircēju lielo interesi, kuras rezultātā pirmais Latvijas tirgum paredzētais «Subaru XV» tika nopirkts vēl to neiepazīstot dzīvē, 9. un 10. martā «Subaru» oficiālais dīleris Latvijā «AD REM Auto», salonā Dārzciema ielā 60, rīkos jaunā «Subaru XV» atvērtās dienas.

Sportiskais «Subaru XV» ir jauns un spēcīgs konkurents krosoveru segmentā. Tas izceļas ar augstu klīrensu, segmentā zemāko smaguma centru un izcilu vadāmību, kā arī Boxer tipa dzinējiem un leģendāro, simetrisko visu riteņu piedziņu.

«Subaru XV» ir pirmais «Subaru» modelis, kura tehniskā aprīkojuma paletē ir iekļauts pilnīgi jaunais 1,6 litru, 114 zirgspēku benzīna dzinējs un jaunā Lineartronic automātiskā transmisija, kā arī jaunā «Auto Start Stop» sistēma benzīna dzinējiem. Paralēli jaunajam dzinējam, klientiem «Subaru XV» tiks piedāvāts arī komplektācijā ar jau labi pazīstamajiem 2,0 litru benzīna un dīzeļdzinējiem, kuri spēj attīstīt attiecīgi 150 un 147 zirgspēku jaudu.

Ekonomijas ziņā «Subaru XV» lauž stereotipu, ka automobiļi ar visu riteņu piedziņu neizceļas degvielas patēriņa rādītājos – XV ar dīzeļdzinēju patērē tikai 5,6 l/100 km un 6,5 l/100 km ar benzīna dzinēju, kas ir pat mazāk kā daudziem konkurentiem bez četru riteņu piedziņas.

Euro NCAP drošības testos XV ir saņēmis augstāko, piecu zvaigžņu vērtējumu, pie kam ir uzrādījis jelkad augstāko vērtējumu bērnu drošības jomā. Pateicoties klasē zemākajam smaguma centram un neskatoties uz augsto klīrensu, «Subaru XV» nodrošina klasē labāko vadāmību, kas ir ļāvusi sasniegt arī teicamu rezultātu tā saucamajā aļņu testā.

Līdzīgi kā citiem «Subaru» modeļiem, XV tiek piedāvāts pircējiem ar trīs gadu bezmaksas apkopēm un trīs gadu garantiju visiem mezgliem, kā arī 12 gadu pretkorozijas garantiju.

«Subaru XV» atvērto durvju dienas notiks «Subaru» oficiālā dīlera «AD REM Auto» salonā, Dārzciema ielā 60, Rīgā 9. un 10. martā no plkst. 10.00 līdz 18.00.

Pašiem nepacietīgākajiem ar jauno «Subaru XV» krosoveru būs iespējams iepazīties jau 18. un 19. februārī bobsleja un kamaniņu trasē «Sigulda», kur nedēļas nogalē norisināsies Viessmann Pasaules kausa 8. posms kamaniņu sportā. Līdz ar jaunā automobiļa apskati «AD REM Auto» visus aicina atbalstīt Latvijas sportistus, kuri cīnīsies par godalgotajām vietām šajās pasaules līmeņa sacensībās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu