Audzis pieprasījums pēc «Grammy» ceremonijā dzirdētajiem mūziķiem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Pēc uzstāšanās «Grammy» balvu pasniegšanas ceremonijā vairāku izpildītāju albumi un singli atgriezušies mūzikas topos.

Saskaņā ar interneta mūzikas veikalu «iTunes» un «Amazon.com» sniegto informāciju pēc «Grammy» ceremonijas audzis pieprasījums ne tikai pēc Adeles un Bruno Marsa mūzikas, bet arī mazāk zināmajām grupām «The Civil Wars» un «Bon Iver».

Grupa «Bon Iver» pārsteigusi skatītājus, iegūstot balvu kategorijā «Labākais jaunais mākslinieks», kurai bija nominēta arī slavenā repere Nikija Mināža.

Lai arī grupa «The Civil Wars» ceremonijā uzstājās tikai minūti, pirmdienas rītā tās debijas albums «Barton Hollow» bija jau piektais pārdotākais albums veikalā «iTunes» un piecpadsmitais «Amazon».
 
»«Grammy» balvu plašā auditorija ir nākamais solis «The Civil Wars» ceļā uz atpazīstamību un atbalstu. Kā agrīns indikators tam kalpo fakts, ka grupas mājaslapas skatījumu skaits no ierastajiem diviem vai trim tūkstošiem palielinājās līdz 20 tūkstošiem tūlīt pēc uzstāšanās «Grammy» ceremonijā,» sacījis grupas menedžeris Neits Jetons.

»«Grammy» efekts» novērots arī pagājušogad, kad britu rokgrupa «Mumford And Sons» strauji nonāca topu augšgalā pēc uzstāšanās kopā ar amerikāņu mūzikas leģendu Bodu Dilanu «Grammy» ceremonijā.

Šogad «Grammy» balvu pasniegšanu noskatījušies aptuveni 38 miljoni cilvēku visā pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu