Petrovs no «Caterham» «izmet» Trulli un dabū darbu F-1

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievu pilots Vitālijs Petrovs nākamajā sezonā Pirmās formulas (F-1) čempionātā pārstāvēs «Caterham» komandu, kurā nomainīs pieredzējušo itāli Jarno Trulli.

«Caterham», kas līdz šim bija pazīstama kā «Lotus» komanda, pirmos testus ar Petrovu veiks nākamajā nedēļā Barselonā.

Iepriekšējās divās sezonās 27 gadus vecais Petrovs pārstāvēja «Renault» vienību, tomēr starpsezonā viņš tika atbrīvots no tās sastāva.

Trulli jau bija līgums ar vienību uz 2012. gadu, tāpēc tagad viņam pienāksies kompensācija. Sportists karjeru sāka 1997. gadā, pārstāvot vājo «Minardi» vienību, bet tagad viņš noslēdzis karjeru.

«Caterham» komandas vadītājs Tonijs Fernandess paziņojumā izteica nožēlu, ka Trulli jāaiziet. «Tomēr tagad ir laiks atvērt jaunu nodaļu mūsu komandas stāstā, un Vitālijs ir īstais cilvēks, kas to palīdzēs izdarīt.»

Pagājušajā sezonā «Lotus» komandu, ko pārstāvēja soms Heiki Kovalainens un pieredzējušais Trulli, pie punktiem nespēja tikt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu