Pols Makartnijs pārtraucis smēķēt marihuānu meitas dēļ

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Britu mūziķis Pols Makartnijs pārtraucis smēķēt marihuānu, jo vēlas visu savu uzmanību veltīt astoņus gadus vecajai meitai Beatrisei.  

Bijušais «The Beatles» dalībnieks marihuānu smēķējis kopš grupas ziedu laikiem 60.gados, taču tagad no tās atteicies, lai varētu būt labāks tēvs savai meitai no bijušās sievas Heteres Milzas.  

«Esmu to darījis daudz, un man pietiek. Esmu nopīpējis savu daļu,» viņš atklāja mūzikas žurnālam «Rolling Stone».  

«Kad audzini bērnu, sāk izpausties tava atbildības sajūta,» viņš turpina. «Pietiek - tas vienkārši vairs nešķiet vajadzīgs.»  

Makartnijs agrāk atzinis, ka «The Beatles» laikos lietojis kokaīnu un vienreiz pamēģinājis heroīnu.  

«Es vienreiz pamēģināju heroīnu. Un pat tad nesapratu, ka esmu to lietojis. Man kaut ko iedeva, es to uzsmēķēju un tikai pēc tam uzzināju, kas tas ir,» viņš stāstīja 2004.gada intervijā.  

«Tas neiedarbojās, par ko es priecājos, jo negribētu krist tik zemu,» viņš sacījis.  

«Es lietoju kokaīnu aptuveni gadu ap [«The Beatles» albuma] «Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band» iznākšanas laiku,» atzīstas Makartnijs. «Kokaīnu un varbūt mazliet zāles, lai to līdzsvarotu. Es nekad ļoti nepārspīlēju ar kokaīnu.»  

«Man to parādīja un sākumā tas šķita pieņemami, tāpat kā viss jaunais un rosinošais. Taču, kad esi tajā iekšā, tu sāc domāt: «Hm, tā nemaz nav tik laba ideja.» Īpaši, kad sākas tās briesmīgās «lomkas».»  

Makartnijs un viņa bijusī sieva Linda, kura mirusi 1998.gadā, abi smēķēja marihuānu, taču viņš bija spiests pārdomāt savu rīcību, kad 1981.gadā tika deviņas dienas aizturēts par mēģinājumu ievest Japānā narkotiskās vielas koncerttūres laikā.  

«Es domāju: «Ko gan esmu nodarījis savai ģimenei?» Es tiku iemests deviņas dienas ilgā haosā. Tas bija ļoti, ļoti biedējoši,» viņš atklāja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu