Rautakallio ir vīlies par katru komandas spēlētāju

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas «Dinamo» spēlētāju paļaušanās uz individuāliem centieniem un sadarbības trūkums neļāva svētdien savā laukumā pret Maskavas apgabala «Atlant» pacīnīties par uzvaru, turklāt komanda uz nevēlamo pusi izmainījās pāris dienu laikā, pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles teica mājinieku galvenais treneris Peka Rautakallio.

««Dinamo» ātri ielaida divus vārtus, un pēc tam komandu gaidīja ilga cīņa, lai atspēlētos,» žurnālistiem sacīja Rautakallio. Viņš bija neziņā, kādēļ komanda, kas vēl pirms pāris dienām rādījusi lielisku komandas spēli, tik strauji mainījusies. Rautakallio paskaidroja, ka ir vīlies par katru komandas spēlētāju.

«Viena diena pa vidu, un pavisam citāda spēle,» «Dinamo» pārvērtības izvērtēja treneris. «Vienatnē nevar uzvarēt komandu. Katrs [«Dinamo«] spēlētājs gribēja izdarīt ko īpašu un katrs par sevi,» viņš piebilda.

«Dinamo» nespēja iekļūt pretinieku aizsardzības zonā, lai spēles epizodēs radītu skaitlisko pārsvaru, uzsvēra Rautakallio. Tādēļ komandai nācies uzbrukumā vienmēr darboties pret vienlīdz lielu pretspēlētāju skaitu, kas sarežģījis izredzes uz panākumu. Savukārt «Atlant», pēc Rautakallio teiktā, izmantoja savas iespējas un sniegto rīcības brīvību.

«Atlant» galvenais treneris Janne Karlsons pastāstīja, ka viņa vadītajai komandai divi spēles sākumā iemestie vārti bija ļoti svarīgi, jo komanda ieguva pārliecību par sevi un ātrumu visai atlikušajai cīņai. Karlsons arī uzteica Jonasu Andersonu, kurš pēdējās trešdaļas sākumā iemeta svarīgus vārtus, kas ļāva viesiem atgūt divu vārtu pārsvaru (4:2).

Jau ziņots, ka «Dinamo» pirmos divus vārtus ielaida spēles sākumā, bet vēlāk komandas centieni atspēlēties bija neveiksmīgi, piedzīvojot zaudējumu ar 2:4. Iepriekšējā spēlē «Dinamo» piektdien viesos ar 2:1 pieveica Maskavas «Spartak» hokejistus, garantējot vietu KHL izslēgšanas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu